Услуги

Модела на съвременните дентални и медицински клиники от висок клас цели да задоволи и най-взискателните клиенти. Затова, дългогодишният опит и професионалното оборудване на световно ниво ми позволяват да извършвам стоматологични манипулаци като:

Естетична стоматологиясъвременен анализ на усмивката. Проектиране на различни естетични решения. Планиране и визуализиране на крайния резултат посредством швейцарската технология: Pure Swistzerland. Финализиране на проектите посредством естетични керамични немски фелтшпатови фасети и немски корони 3D VM13

Ендодонтия – лечението се провежда следвайки съвременните тенденции за ендодонтия: машинна обработка на ендодонта, топла кондензация и лечение контролирано под дигитален рентген и микроскоп. За целта разполагаме с най-новите апарати и инструменти на водещи световни фирми Dentsply, Maileffer, и др.

Пародонтология – съвременно лечение на пародонтопатиите, тестове за установяване на причинителите, тъканни терапии, хирургични възстановявания, естетични корекции, лазер-терапии;

Имплантология – използване на едни от най-реномираните имплантни системи в света: Bredent, Biotech, TBR, Alpha Biotech и SIP. Използване на всички техники за корекция на костна структура (GBR) и направлявана тъканна регенерация (GTR).

Протетична стоматология – цялостна рехабилитация на съзъбието следвайки принципите постановени от Dawson Academy.

Детска стоматология – флуорна профилактика, силанти, формиране и тренинг на детската здравна култура и поведение.

Дентален туризъм – комплексна услуга, съчетаваща възможностите за почивка и забавление с първокласно и безболезнено стоматологично лечение.

Услуги